Дарунок
Ікону святої Варвари
Священник мені дарував.
-Щоби зло та біди минали, -
Так щиро й сердечно бажав.
А церкву Варварівську нашу
Відвідувать часто могла,
Молитися, свічку поставить,
Здорова й щаслива була.
І радісна вийшла із храму,
Аж серденько било " у дзвін".
Дарунок отця пригортала
Дорожчий всіляких скарбів.
2016 р.