Літа пливуть до осені

До осені пливуть літа мої,
А човен долі хвиля все гойдає,
Та у душі співають солов"ї,
Творча наснага ще не покидає.
 
Надворі дощ та серце зігріва
Увага друзів, їх любов й турбота
І щирі-щирі милого слова,
Його кохання мелодійна нота.
 
Життя прекрасна кожна-кожна мить,
Хоч іноді й не солодко буває.
Іскра ота щаслива ще горить,
Вогнем добра яскраво так палає.
 
2017 р.