Осокори

Стоять ці свідки мовчазні
Історії рідного краю,
Давно садили їх колись
З а царським то іще указом.
 
Старі, потріскалась кора,
Гілля ламалося вітрами,
Здавалось би прийшла пора,
Щоби уже їх порубали.
 
Та зеленіють щовесни
І восени в них листя жовте.
Іще таки міцні вони,
Стоять над шляхом осокори.
 
2017 р.