Гра

Гра

Аудиозапись

Гра, в яку я граю:
кого розумію,
кого обираю.
Сміх крізь твої сльози,
бо ти - не єдине,
що змінює пози.
Місце для того,
кого не помітно,
але дорогого.
Гра, в яку я граю:
кого розумію,
кого я не знаю...
 
Гра, в яку я граю:
за кого я знову
не переживаю.
Тихо, ледь помітно,
заплющую очі
і все майже рідне.
Місце для того,
кого вже немає,
хто майже нічого.
Гра, в яку я граю:
кого я не знаю,
кого забуваю...
грудень 2018.