Ало, Альона!

Ало, Альона!

Аудиозапись

Темний-темний ліс
незнайомих, чужих сердець.
Я тебе на руках відніс
на світлий острів твоїх бажань.
 
Такий цікавий фільм,
але цей фільм теж має кінець,
на "все спочатку" немає сил,
лише загасле тло сподівань.
 
Ало, Альона!
 
Дивний-дивний сон:
ми - тіні й буцімто ми удвох.
І не існує вже перепон,-
відлуння сміху щасливих нас.
 
Та ранок світ розчиняє десь
і де ми вже - знає тільки Бог.
То неймовірне життя якесь,
де почуття промайне лиш раз!
 
Ало, Альона!
14.09.2018