Чого ти хочеш, блудний пес?

Чого ти хочеш, блудний пес?
Уламок місяця воскрес
І ніч з підвалів виповзає.
Чого ти хочеш, блудний пес?
Хто в небі ще про мене знає?
Хто тебе випустив сюди?
Що мав, незнаний, на увазі?
Ти вісник щастя чи біди,
Чи може ще яких оказій?
Жаданих й лагідних чудес?
Давно забутої стихії?
Ти не мовчи, небесний пес,
Я все що схочеш зрозумію…