Чути в небі

Чути в небі, синім небі,
Журавлиний клич.
Серцю кАжу : Ні не треба!
Бігти між хвилин!
Між хвилин до тої долі,
Всупереч часу,
Де себе віддам в неволю,
За твою красу.
Де себе віддам в неволю,
За твою красу.
 
Мабуть правди ніде діти
Не хотів в полон,
Тільки бачу чудо квіти
Проросли з долонь.
Тільки бачу чудо квіти
Полонили все,
І до тебе в цілім світі
Серденько несе.
І до тебе в цілім світі
Серденько несе.
 
Під віконцем , за хвилини,
Божеволю я
Я без тебе роки кину
В річку навмання.
Бо без тебе і калина,
Зовсім не сумна,
Не горить роси краплина,
Не бринить весна.
Не горить роси краплина,
Не бринить весна.
 
І не має в цілім світі
Знаю я тепер,
Чьорних віїв оксамиту
Та очей озер.
Чьорні вії та хвилини,
Спрага та журба
Плине час поміж калини,
Плине ворожба.
Плине час поміж калини,
Плине ворожба.