Ой, музиченьки троїсті
Долинала десь здалеку музика,
А я стала собі та й заслухалась.
Запитала себе я тихесенько:
-Хто ж це грає так гарно й божественно?
Скрипка плакала, а то сміялася
І баяна міхи розгулялися,
Віртуозно звучали всі кнопочки,
Заливався і бубон так голосно.
Легко так від мелодії дивної,
Що й забулось сумне на часиночку.
Вигравали музики троїстії,
У танок самі ноги просилися.
2016 р.