А щастю хочеться не грошей...

А щастю хочеться не грошей...
А щастю хочеться не грошей,
Не слави фільмів та газет,
І не обіцянок хороших
Від неприкаяних планет,
Не новомодного фетиша,
Чи змоги бути молодим,
Його влаштує просто тиша,
Яку послухати є з ким.