Дванадцята. Недільний Ренесанс.

Дванадцята. Недільний Ренесанс.
Дванадцята. Недільний Ренесанс.
Відновлення загубленого спокою.
На прощення новий з’явився шанс
І прірва в ніч здається неглибокою.
Немає неприємностей та згуб,
Думки непосидючі теж знеболені,
І тихо місяць моститься на дуб,
Бо спати там збирається вдоволений.