Я – прибулець. Я – блазень світу.

Я – прибулець. Я – блазень світу.
Я – прибулець. Я – блазень світу.
Тіні спогадів над руїнами.
Та повзуть літосферні плити,
І морочяться ери змінами.
Пролітають сніги колючі,
І народи ідуть в історію,
Забувається все болюче,
Розлітаються вщент теорії.
Хтось бажає себе зігріти,
Хтось чека копійок на паперті.
Я – прибулець. Я – блазень світу.
Хочеш, буду тебе цікавити?