Огорни мене доля, огорни!

Огорни мене доля, огорни!
Огорни мене доля, огорни!
Своєю радістю, любов'ю.
Не покидай мене в журбі,
А захисти від розпачу і болю.
 
Допоможи прожити у добрі,
І не зважати на негоду.
Любов приносити в житті
Людей, Це як подяка Богу.
 
Відчути радо доброту твою,
В подіях і зустр`ічних людях.
І відчувати щастя і красу,
Що так безмежно необхідно всюди.
 
© Людмила Джигора, 2018.