Де в небо ростуть мінарети...

Де в небо ростуть мінарети...
Де в небо ростуть мінарети,
І з моря вдирається бриз,
Де всі музиканти й поети,
Де справжній земний парадиз,
Там справи і помисли чисті,
І цінність відома трудам,
Бо небо упало на місто,
І жити лишилося там.