Ти ж бо ніколи не будеш один

Ти ж бо ніколи не будеш один
Доки є я на твоїй, на дорозі
Як би не влип до чужих павутиннь
Я буду тут на твоєму порозі.
 
Ти ж бо ніколи не лишишся сам
Доки є в серці хоч спогад про мене
Їдь у Ванкувер або в Амстердам
Може в містечко якесь безіменне.
 
Я буду поруч, в повітрі витать
Ти не відчуєш себе одиноким
Я буду сотнею теплих багатть
Я буду сонцем у небі високим.
 
Ти вже не знатимеш що таке страх
Я постараюсь прогнати твій смуток
Більш не тонутимеш в дивних думках
Доки я тут, я не дам потонути...