З першого погляду

З першого погляду все починається
Слово від слова, від посмішки - сміх.
З першої зустрічі люди міняються,
Це не закон, та працює на всіх.
 
Часто буває, з чужою людиною
Ніби на двох, у вас спільна душа.
Сядеш собі і мудруєш годинами
Як то буває? Ну як то бува?!
 
Просто таке воно дивне, заплутане,
Сповнене загадок - наше життя.
Тут головне собі правильно вибрати
Що є твій рок, а що просто сміття!