no named

Аудиозапись

Закриваю долонями сонце,
І крізь сльози не бачу тебе.
Я блукаю у світі самотня
І потроху втрачаю себе
 
Я не бачу у темряві вихід,
Та не чую свої я думки.
Ти для мене лише тільки привид.
Зупинись,я не можу іти.
 
Я вже не можу кричати,
Завмерло серце моє.
Тебе не можу вблагати
У світі ти моє все
І я не можу забути
Твої очі і сміх
Може тільки ховати
Твої сліди білий сніг
 
А ти ходиш примарой за мною,
За собою у прірву ведеш.
Я благаю,залишся зі мною
Не до світла мене ти тягнеш.
 
І у дикому вирі втрачаю
Я своє існування пусте.
З цього світу сумного зникаю.
Забираєш з собою мене
 
Тебе я більше не чую.
Твоя померла душа.
Несамовито цілую
Твої холодні вуста.
І я не можу забути
Твої очі і сміх.
Може тільки ховати
Твої сліди білий сніг
 
Я вже не можу кричати,
Завмерло серце моє.
Тебе так важко втрачати
У світі ти - моє все...