Коли слова згубили голос...

Коли слова згубили голос...
Коли слова згубили голос,
Коли дощам дали свободи,
І пропонує мегаполіс
Незмінність сірої погоди,
Коли усе неначе змова,
І навіть сонце теж лукаве,
Я вірю в чистоту зимову
І у тепло горнятка кави.