Иллюзия Любви

Иллюзия Любви
. Ілюзія кахання.
 
Не цікаўлюся,
што робіцца
унутрах маёй душы...
Нават,
і, калі захочацца...
Бо,
цямно у той глушы...
 
Пайшоў у лес я,
за грыбамі,
а там – цябе сустрэў,
у лЕсе…
і нешта ж прамігнула,
паміж намі…
Быць можа –
месцячковы Лешы…
 
Дык, злітУйся ты,
каханая...
сёння, ўчора, і назаўтра,
за нелюбоў цябе – не хаю я...
Бо,
разумею – гэта марна...
 
Але...
нешта ж ёсць
між намі,
нешта...
Што дае нам разам жыць...
Я пайду у лес,
спытаю Лешага –
як ён змог
нас так прываражыць...
*+*
ноччу, на Лоджыі