Бабуся верба

Золотом, золотом, золотом
Листя в траву опада,
Та спину ще гріє на сонечку
Старезна розлога верба.
 
Дупло величеньке у стовбурі,
Кора вже потріскана вся,
Узимку знаходять там схованку
Синички й дрібна комашня.
 
А сніг задзюрчить лиш струмочками,
Зрадіє бабуся-верба
Та затріпоче листочками,
Вона ще не всохла - жива.
 
2017 р.