А щастя поруч

Щастя, буває чекаєш
Багато-багато років,
Тут воно ж за кілька кроків,
А ти його не помічаєш.
 
Доленька ходить поруч,
Лиш придивіться уважно
І, може ви зовсім скоро
Зустрінете своє щастя.
 
2016 р.