Я не хочу щастя шматочок
Я не хочу щастя шматочок,
Прагну мати його багато,
Лиш стрічать його - не проводжати,
Радості - джерело, не ковточок.
Море ніжності, а не краплину
Та добра океан - не трішки
І безмежного неба блакиті,
А любов нехай лебедем лине.
Якщо хоче хто все це мати,
То душа мусить бути щедра,
Серце сповнене чуйності в тебе,
На взаємність тоді сподівайся.
2017 р.