Який там рік… Який там вік…

Який там рік… Який там вік…
Який там рік… Який там вік…
Нема у відповідях рацій,
Коли уже до всього звик,
Коли в душі нема вібрацій.
І неважливо що гряде,
Зима чи легковажне літо…
Хіба що сонце… Хай буде.
Воно ще знадобиться квітам.