Неспішний ранок і холодні тіні

Неспішний ранок і холодні тіні
Неспішний ранок і холодні тіні.
Розкачано у небі хмарний пласт.
Двох близнюків – можливість і хотіння
По вулиці вигулює контраст.
За горло будень більше не тримає
(які до мене в нього справи є?)
Людей із вічним поспіхом немає
Та дикий голуб зернята клює.