Малював мороз вночі
Уночі мороз-художник
Візерунки малював,
Вийшло сонечко ранкове,
Труд увесь його розтав.
Плакали троянди білі,
А намисто із зірок
Розірвалось, розлетілось,
Мокрі крила у пташок.
Нанівець мороза працю
Ясне сонечко звело.
Він не журиться, не плаче,
Намалює вночі знов.
2017 р.