Вікно в морозі.

Вікно в морозі.
Вікно в морозі.
Добрий чай і книга.
У шибку вітер
радісно гуде.
Упала думка. Скинуто веригу
І більше вже не муляє
ніде.
Десь є екватор.
Він ховає літо.
І сонце влаштувало там
барліг.
А тут зима.
Пухнасті ходять діти.
І на дахах
тихенько плаче сніг.