Я НАЗОВУ ТЕБЕ СВОЇМ
Я назову тебе своїм
І ти знайдеш мене одразу!
Бо серед сліз моїх краплин
Відчуєш серця ти образу!
Бо ти проникнешся теплом
Гарячих слів мого кохання
І світ наповниться добром
Та жаль скує твоє зітхання!
Ти зрозумієш все і сам
Візьмешся лагодить спокуту!
Кохання ляже в серці нам,
Образ змиваючи отруту!