Гра

Гра була веселою! - майстерно
ми киДАли сонце, ніби м'яч!
Лоскотали босі душі стернями-
гострими "люблю!", "прощай!", "пробач..."
 
Це було захоплююче весело-
у шторми відвязувать човни
і так відчайдушно, так"безвесельно"
запливати в неймовірні сни!
 
Гра була то світлою, то грішною,
з фінішем то в пеклі, то в раю!
Переможцю... Мій жорстокий... Ніжний мій...
Озирнися... НЕ-ЗАЛИШ-ЗАЛИШ мене -
 
бачиш - я над прірвою стою...
 
.........................................................................
 
Игра
 
Мы играли весело и мастерски,
солнца перебрасывая мяч!
То "люблю" шептали - жарко, ласково,
раня то - "прощай-прости-не плачь..."
 
Как же бесшабашно и отчаянно
уплывали лодочки в моря,
где ошибкой Господа случайною
вдруг казалась твердая земля!
 
Был финал игры то пляской грешною,
то - молитвой в призрачном раю.
 
Победитель... Мой жестокий... Нежный мой...
Оглянись - уйди-останься-будь со мной...
 
Видишь? - я над пропастью стою...