Віддам ключі я лиш тому

Розбите серце, біль від шрамів
Воно не хоче далі битись,
А скільки недописаних романів?
Зла не тримати, зупинитись!
 
Я так хотіла з"ясувати,
За що караєш молоду?
Тебе я стала забувати,
Останній погляд дарую.
 
На віях слізоньки дівочі
В очах життя таємним стало,
За кожні слізоньки жіночі,
І те як серце калатало.
 
Ти не шукай в мені дущі,
Її не знайдеш ти ніколи
Не тій людині я ключі,
Довірила дарма, відколи...
 
А серце вже не стукає, не б"ється,
Воно не зна більше жалю...
Можливо потім схаменеться?
Воно було немов із кришталю
 
Віддам ключі я лиш тому
Чия душа зігріє душу,
В людини сердце лиш одне,
Люби та обіймай мене