Сніг

Сніг
Сніг у повітрі кружляє казково,
І посипає усе навкруги.
Він дотикається душ, випадково,
Тих хто безмежно любить сніги.
 
Сніг прикрашає дерева і зЕмлю,
Стрімко засяє зірками вночі.
Мов візерунки малює на серці
Ті, що узимку наносить на склі.
 
Смуток і радість, й може кохання,
Він подарує в засніжений час.
Радо здійсняться Ваші бажання,
В ніч новорічну, щасливу для Вас.
 
1.12.2018