Осінь

Осінь
Чарує осінь красою,
Чудовою порою.
Барвами рясними,
Ранками сумними.
 
Сонце вдень засяє,
ДерЕва прикрашає.
Подарує блиску,
Шовкового лиску.
 
Люд теплом зігріє,
Радість променіє.
Принесе надію,
І любов, і мрію.
 
Вечір день згортає,
Спокій навіває.
Засвітились зОрі,
Всесвіт у просторі.
 
© Людмила Джигора, 2018