З тобою що

"З тобою що?" - так тихо скажеш ти.
Почую я, але не відповім.
Немає змоги серцю віднайти,
що втрачено. Й живе на світі тім.
 
А може, того світу і нема,
так думається, уночі, в безсоння.
Кругом стискає у повітрі тьма.
І кидає, неначе у бездоння.
 
І плутані, сполохані думки,
що вже не в змозі думати до ранку.
Знов дозволять у світи піти -
в глибокий сон, що прийде на світанку.