Вівторок і ранок. Ліжко.

Вівторок і ранок. Ліжко.
Вівторок і ранок. Ліжко.
Реальність ізнов? Пусте.
Зима наче біла кішка
Хвостом за вікном мете.
Сховався уламок ночі
У кавовій гущині,
І тихо думки муркочуть
Про щось головне мені.