Живого дня скінчилась ера...

Живого дня скінчилась ера...
Живого дня скінчилась ера,
Програла темряві війну.
Полює місяць на химеру
Колись загубленого сну.
Неквапна хмара чеше пасма.
Стада думок – анітелень.
І я мовчу. Усе прекрасно.
Шкода, того не бачить день.