Зірка кохання
Мчали коні з золотими гривами
І збивали на траві росу.
Пам"ятаєш, ми були щасливими?
Спогад той і досі я несу
У своєму серці полум"яному,
Там вогонь кохання ще не згас
І сьогодні зіркою яскравою
Кличе-манить за собою нас.
2015 р.