Тобі завдячую

Хоча до осені уже ідуть літа,
А моє серце сповнене любов"ю,
Пора в житті настала золота
Та дихання відкрилось друге знову.
 
Я відчуваю сили у собі
Творити й жити, а не існувати,
Добро та радість й щастя дарувати,
І цим усім завдячую тобі.
 
2016 р.