Батько

Батько
Я так люблю тебе, мiй батько!
Але запiзно це казати.
Нащо ж покинув мене, батько?
Нiхто не зможе вiдповiдi дати…
 
Менi було чотири роки,
Коли поїхав ти вiд нас.
Ми рiдко бачилися доки…
Доки смерть не розлучила нас…
 
За що, мiй батько, тебе вбили?
Менi вже це не розповiш...
Бог залишив менi могилу,
В котрiй, рiдний, ти лежиш…