Ось-ось щось станеться чудове...

Ось-ось щось станеться чудове...
Ось-ось щось станеться чудове.
Щось нереальне. Неземне.
На довгу мить відніме мову,
Яскравим світлом спалахне.
У вікна стукне. Здасться збігом,
Чи проявом небесних справ.
І буде зватись просто: снігом,
Який у осінь заблукав.