Любов до тебе назавжди

Летять роки, мов течія ріки,
Волосся вкрилось сивиною.
В житті значінням стала ти,
Живу любов’ю нашою земною.
 
Любов до тебе назавжди,
Сп’янів від нашого кохання.
Це,як струмок цілющої води,
Дає нам силу, і терзання.
 
Найкраща жінка ти у світі,
У тебе світлі почуття.
Твої бажання найсвітліші,
Без них суцільне забуття.
 
Зустрічайте любов на світанку,
Не ховайтесь у тінь самоти.
Не родюча земля без кохання,
І щаслива вона, як кохаємось ми.