Сердита Завірюха
А бабуся Завірюха
Костуром усюди стука:
Чи земля вся снігом вкрита,
Чи міцна на річці крига,
Чи кожухи є у Кленів,
Чи нема галяв зелених
Все ретельно перевірить,
А тоді подме й повіє,
Всі дороги замітає,
Сніг угору підкидає,
Просіва його крізь сито.
Завірюха, ой сердита.
2017 р.