Вікно і кухня. Трішечки глінтвейну...

Вікно і кухня. Трішечки глінтвейну...
Вікно і кухня. Трішечки глінтвейну.
Тече тепло по жилах і думках.
Хоча за склом вирує безідейне
І людяність згубилася в віках.
Полює хижий клопіт за юрбою,
Триває дня довершене кіно.
Та ходить ніжний спогад за тобою,
І гріє душу, як оте вино.