Далеко десь
Любов Шевчук
Далеко десь
Далеко десь в туманнім Альбіоні,
Душа моя блукає між світами.
Отримує вона в природи лоні,
Причастя Неба мудрими вустами.
Одвічні запитання:»В чому суть?..»
Світло Всесвіту- життя першооснова.
Енергію цю, не дано збагнуть,
Охороняє нас любов Христова.
Розподіл сил і мудрість прийняття,
Не судить, не заздрити навчає.
В буденності і сірості буття-
Потреба віри і тепла зростає.
В рушник життя вплітаю позитив,
Любові істину, просту і безперечну.
Прив’язаностей нерозривний вплив,
Протягну, мов ниточку сердечну.
День кожний - Бога дар неоціненний,
Радій, а птаха щастя не спіймать…
Помазаний той буде і спасенний,
Кого накриє Божа благодать.