В гармонії
Любов Шевчук
В гармонії
Очі Всесвіту спостерігають нас,
Нитки причетності, неначе пуповина.
Цей фіолет, мов невловимий час,
Ми земні, нам головне – родина.
Приросли корінням до землі
Тому мабуть, бракує крил і неба.
Чому вкладаємо зусилля не малі
В матеріальне, що душі не треба?
Не вміємо думки контролювать,
Та закону віддзеркалення байдуже.
Інстинкт звіриний варто подолать,
Тут его наше, заважає дуже.
Через розум – Бога пізнання,
Підсвідомість скаже, що робити.
Досвід, позитив, віра, знання -
В гармонії нам допоможуть жити.