Листопад

Любов Шевчук
Листопад
 
Зриває лист, кружляє листопад,
Барви руді і жовті , і червоні…
Скидає сукню, засинає сад,
Колиска вітру – лагідні долоні.
 
Із пеленою сірою блакить,
У хризантем перуки кольорові.
Осінь павутинкою прозорою летить,
Чом очі неба плакати готові?
 
Час невблаганно плине, поспіша,
Зупинить його уже не сила.
Зітхає журно дерева душа,
Знову рік у листі загубила…