Причепилась

Жінка зраду відчуває
І нависла наді мною,
-Признавайся,тільки чесно
Кажи, спав чи ні з кумою!
-Ну чого ти причепилась,
Які можуть буть секрети,
Ну,один раз спав з кумою,
Один раз і то валетом.