МЕНІ НАСНИВСЯ ДИВНИЙ СОН

Мені наснився дивний сон,
В якому я тебе зустріла!
Чудний у сукні був фасон,
Бо за плечима наче крила
 
Мене у небо підняли,
Коли ми поглядом зустрілись!
А мову наче відняли...
Та знала я, що ми наснились!
 
І вся вражаюча краса
Мене неначе лікувала!
Була розплетена коса
І голосно душа співала!