Михайлові коні
Був в Михайла білий кінь,
Думав їхати ним він,
Але коник десь утік,
Зажуривсь Архистратиг:
-Де ж його тепер шукать,
Як поїду святкувать?
Обізвався Листопад:
-Виручить тебе я рад.
Є у мене гарний кінь,
Сірий в яблука це ж він,
То ж бери його і їдь,
Святий отче Михаїл,
Іменини відзначай,
Веселись, святкуй, гуляй.
Грудень білого знайде
І до тебе приведе.
2016 р.