Немає щастя без любовi

Немає щастя без любові,
Життя без неї пустоцвіт.
Кохайтеся, радійте долі,
Любов веде у новий світ.
 
Все починається з любові,
Так із початку повелось -
Хто щиро вірить і кохає,
Прожити в щасті довелось.
 
Любов приходить назавжди,
П’яніємо від щирого кохання.
Вона струмок цілющої води -
Дає натхнення і терзання.
 
Зустрічайте її на світанку,
Не ховайтесь у тінь самоти.
Радійте долі своїй з ранку,
Будете щасливими людьми.