Все ужасы ф хузы дывыся во на.

Все ужасы ф хузы дывыся во на.
Пытро лізэ ж в дупку сь
 
Севодня мы тута покажымо вам
Защітнікав рускага порта ж.
І вота: у нас Бережная гал-гал:
О-ёj! Поламалы мні морду фш!
 
Не знаю нічэ’го, зачем і куда
Фсе лезуть а во до махоркы ш!
Но еслі ешо 8 дырок за раз,
То, гоj, ув меня двэрыj много щ.
 
Прыдуркыj жэ туткы ты наjдыш, ага.
У нас е прыказ: тут оружЕ!
І вдруг заламають Пытровы шэ скальп,
То ек гэто ты мні ны j птушка.
 
Мы ехалі молча. Мы білісь улад.
А тут, ух, ужэ j нас по уху зь:
А ну роскажімо, шо гонды шыза
Шэ робыть на восьмым замку зе j?
 
Бо Кіёв дэ хто свободев од гомна.
Якыj шэ такыj вам Ватутін.
Да ведь жэ бандэровцы гыблы но там.
І в хэлмы j быс хэлмы ш.
 
О гэтак тыпэркы в жыдэj рвань.
 
...до тёщы прыпэрлы ж пытровскы