У сон мій мама завітала

У сон мій ненька завітала,
Так тихо-тихо підійшла.
-Як ти там, доню? -запитала,
Легко торкнулася плеча.
 
Дивилася на мене ніжно,
Ми ж так не бачились давно,
Вже літ багато відпливло,
Коли пішла у осінь пізню.
 
Я прокидаюсь - сонце світить,
Портрет матусі на стіні.
Здалось - всміхнулась вона звідти
Привітно й весело мені.
 
2017 р.