Квiтка кохання

На пероні троянда лежала,
Її хтось загубив в суєті.
«Не топчіть",квітка благала,
Не лишайте мене в самоті.
 
Ми красою своєю чарівні,
Нас дарують коханим завжди.
Пелюстки на трояндах любимі,
Приносять щастя всім вони.
 
Не губіть нас ніколи, благаю,
Бо не буде спокійно душі.
А закоханих всіх заклинаю:
Не лишайте троянди в біді.
 
Не дають нам троянди покою,
Вони збуджують наші серця.
І розмову ведем між собою,
Щоб троянди цвіли без кінця.